Registriraj se i postavi svoju sliku
Rujan 03, 2010, 19:34:51 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Sve pritužbe poslati na mail Administratora ili na E-mail: admin@likaworld.net

Forum   Pomoć Traži Kalendar Članovi Prijava Registracija  
 Str: 1 2 [3]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Pitanja i odgovori  (Posjeta: 2891 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Krznaric
Administrator
*

Gazda foruma

« Odgovor #30 : Rujan 01, 2009, 22:10:10 »

Zahvaljujem ti "ličan" na vrlo zanimljivom pitanju, a i tvojoj konstataciji.
Obzirom da je ovo Forum u punom smislu, svatko može postaviti pošteno pitanje na koje će dobiti odgovor bez ikakve cenzure.
Forum je otvoren za sve ljude dobre volje koji vole pravu kvalitetu i pravu informaciju. U tom smislu imamo visok broj čitatelja, a i novih registriranih članova. To ukazuje na činjenicu naše popularnosti, također i visoka posjećenost uopće koja nas svrstava na vodeće mjesto ličke web stranice.
Kako to uopće biva u narodu, svatko može birati dali će samo čitati ili će i čitati i pisati. U tom smislu, uistinu imamo jako veliki broj ljudi koji nas svakodnevno čitaju, a ne u toj mjeri jednako veliki broj koji pišu. Moram te ovom prigodom ispraviti u tvojoj konstataciji da su aktivni samo Administrator i Licki vuk  ne ne Aktivni u pisanju su mnogi, ali i velika većina onih koje si spomenuo. Necu javno govoriti za ničije ime, ali ne samo ovi koje si napisao već iznimno jako veliki broj i drugih članova šalju materijale i priloge meni na email i ja ih objavljujem. Iznimno sam zahvalan na njihovoj plemenitosti, kao što su vjerujem i naši čitatelji.
Koristim ovu prigodu da se obratim i drugima koji nisu zainteresirani za pisanje ili imaju problema oko same izrade kvalitetnih članaka, neka pošalju slobodno meni na već dobro poznati email admin@likaworld.net i ja ću objaviti njihove materijale.
Jednako tako, moram pohvaliti i tebe "ličan" koji postaješ sve više aktivniji na ovom najposjećenijem ličkom Forumu, samo naprijed, ideš u pravom smjeru   Licanin-super!!!
« Zadnja izmjena: Rujan 01, 2009, 22:32:16 Krznaric » Evidentirano

LikaWorld - dokazani simbol kvalitete  Licanin-super!!!
licki vuk
VIP član
*

Lika - samostalna županija / sjedište Gospić :)

« Odgovor #31 : Rujan 02, 2009, 01:21:05 »

milane samo da pitam dali radi UPLOADER zato jer kada ja odaberem sliku i stisnem HOST IT mene samo prebaci na imageschak i tamo moram rucno namjestit slike a onda mi je ili prevelika ( pa se ne može ucitati dugo treba ) ili je premala ( pa se ne vidi najbolje )
Evidentirano

Ličani su gorom ogrnuti,
ne boje se vuka ni ajduka.
Krznaric
Administrator
*

Gazda foruma

« Odgovor #32 : Rujan 02, 2009, 17:07:12 »

milane samo da pitam dali radi UPLOADER zato jer kada ja odaberem sliku i stisnem HOST IT mene samo prebaci na imageschak i tamo moram rucno namjestit slike a onda mi je ili prevelika ( pa se ne može ucitati dugo treba ) ili je premala ( pa se ne vidi najbolje )
Taj imageshak inače ne funkcionira kako bi trebao, pa ga nemoj upotrebljavati, postoji puno bolji način;
Ja sam osobno razvio moju web aplikaciju i u funkciji je. Mogu je koristiti isključivo "VIPčlan" korisnici, znači i ti, a nalazi se pod donjim linkom. To je aplikacija koja šalje slike direktno na naš server i dobivaš potrebni KOD kojeg zaljepiš ovdje u forumu. Funkcionira na vrlo sličnom principu kao i Imageshjop, ali još puno kvalitetnije.
Pogledaj donji link:
http://www.likaworld.net/forum/index.php/topic,1505.0.html
Evidentirano

licki vuk
VIP član
*

« Odgovor #33 : Rujan 02, 2009, 23:05:25 »

Taj imageshak inače ne funkcionira kako bi trebao, pa ga nemoj upotrebljavati, postoji puno bolji način;
Ja sam osobno razvio moju web aplikaciju i u funkciji je. Mogu je koristiti isključivo "VIPčlan" korisnici, znači i ti, a nalazi se pod donjim linkom. To je aplikacija koja šalje slike direktno na naš server i dobivaš potrebni KOD kojeg zaljepiš ovdje u forumu. Funkcionira na vrlo sličnom principu kao i Imageshjop, ali još puno kvalitetnije.
Pogledaj donji link:
http://www.likaworld.net/forum/index.php/topic,1505.0.html

hvala , probat cu a ako ne bude išlo javit cu  zivli
Evidentirano

Ličani su gorom ogrnuti,
ličan
*

Lika u mom srcu

« Odgovor #34 : Rujan 18, 2009, 14:56:55 »

Admin hvala na opsežnom odgovoru. Namjeravao sam i prije odgovoriti ali bio sam samo par minuta na forumu pa nisam stigao.

I htio bi pohvalit moje Ličane koji su poceli aktivnije pisati na forumu  clap
Evidentirano

Lika u mom srcu od nje se nikad odvojit neću
licki vuk
VIP član
*

« Odgovor #35 : Studeni 21, 2009, 00:22:32 »

Trebao bi jedan savjet. Hocu postaviti slike na forum ali mi je prije par dana došao stariji brat i pokazao mi sliku iz Like na internetu a nije znao da je to moja slika osmijeh i skužio sam da tako može bilo tko i odlucio sam da stavim natpise ili Likaworld.net ili licki vuk ali imam problem isprobao sam neka dva jednostavna programa za uređivanje slika i kada napišem tekst on mi prebaci sliku u format koji ne mogu gledati na kompjuteru ili uploadat na internet i sada mene zanima dali imate neki savjet koji program da upotrijebim
« Zadnja izmjena: Studeni 21, 2009, 00:23:02 licki vuk » Evidentirano

Ličani su gorom ogrnuti,
Krznaric
Administrator
*

Gazda foruma

« Odgovor #36 : Studeni 21, 2009, 02:00:36 »

Trebao bi jedan savjet. Hocu postaviti slike na forum ali mi je prije par dana došao stariji brat i pokazao mi sliku iz Like na internetu a nije znao da je to moja slika osmijeh i skužio sam da tako može bilo tko i odlucio sam da stavim natpise ili Likaworld.net ili licki vuk ali imam problem isprobao sam neka dva jednostavna programa za uređivanje slika i kada napišem tekst on mi prebaci sliku u format koji ne mogu gledati na kompjuteru ili uploadat na internet i sada mene zanima dali imate neki savjet koji program da upotrijebim

Preporučio bih besplatni program "GIMP".
Može se preuzeti sa donjeg linka, i samo kliknete na "Download GIMP"
http://www.gimp.org/downloads/

Kada se slika napravi samo se spremi kao JPG format slike :)
Evidentirano

licki vuk
VIP član
*

« Odgovor #37 : Studeni 22, 2009, 14:03:03 »

Preporučio bih besplatni program "GIMP".
Može se preuzeti sa donjeg linka, i samo kliknete na "Download GIMP"
http://www.gimp.org/downloads/

Kada se slika napravi samo se spremi kao JPG format slike :)

E puno hvala skinuo sam program i sve radi , pa ce biti slike za dan - dva  Licanin-super!!!
Evidentirano

Ličani su gorom ogrnuti,
Aquila chrysaetos
*

"Samo će nas Istina osloboditi!"

« Odgovor #38 : Siječanj 27, 2010, 15:33:54 »

Budući da je na Naslovnici pisalo pod ovom temom i "Kritika", a nisam našao otvorenu stranicu s tom problematikom - ovdje ću je izreći.

U ova dva/tri dana na ovom Forumu sam naišao na mnoštvo podataka vezanih uz Liku: mjesta, običaje, život,... Želio bih pohvaliti i zahvaliti svima onima da se naša memorija sačuva. Život ne počima i završava sa nama. On je bio i prije, a bit će i poslije nas. Dobro je da je ovo negdje zabilježeno i zbog onih koji sada žive, a i nas koji pokušavamo doći do početka naših korijena.

Još jednom hvala i podrška.  Licanin-super!!!
Evidentirano

Ne razasute na sve četiri strane
Već u mom srcu leže ukopane
Otaca mojih put i kosti sve!
Njih mrtvih ja sam živi spomenik
 Str: 1 2 [3]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Uvijeti korištenja LikaWorld foruma
Pokreće MySQL Pokreće PHP LikaWorld.net | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!