Zahvaljujem ti "ličan" na vrlo zanimljivom pitanju, a i tvojoj konstataciji.
Obzirom da je ovo Forum u punom smislu, svatko može postaviti pošteno pitanje na koje će dobiti odgovor bez ikakve cenzure.
Forum je otvoren za sve ljude dobre volje koji vole pravu kvalitetu i pravu informaciju. U tom smislu imamo visok broj čitatelja, a i novih registriranih članova. To ukazuje na činjenicu naše popularnosti, također i visoka posjećenost uopće koja nas svrstava na vodeće mjesto ličke web stranice.
Kako to uopće biva u narodu, svatko može birati dali će samo čitati ili će i čitati i pisati. U tom smislu, uistinu imamo jako veliki broj ljudi koji nas svakodnevno čitaju, a ne u toj mjeri jednako veliki broj koji pišu. Moram te ovom prigodom ispraviti u tvojoj konstataciji da su aktivni samo Administrator i Licki vuk

Aktivni u pisanju su mnogi, ali i velika većina onih koje si spomenuo. Necu javno govoriti za ničije ime, ali ne samo ovi koje si napisao već iznimno jako veliki broj i drugih članova šalju materijale i priloge meni na email i ja ih objavljujem. Iznimno sam zahvalan na njihovoj plemenitosti, kao što su vjerujem i naši čitatelji.
Koristim ovu prigodu da se obratim i drugima koji nisu zainteresirani za pisanje ili imaju problema oko same izrade kvalitetnih članaka, neka pošalju slobodno meni na već dobro poznati email
admin@likaworld.net i ja ću objaviti njihove materijale.
Jednako tako, moram pohvaliti i tebe "ličan" koji postaješ sve više aktivniji na ovom najposjećenijem ličkom Forumu, samo naprijed, ideš u pravom smjeru