Registriraj se i postavi svoju sliku
Rujan 06, 2010, 16:49:25 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Sve pritužbe poslati na mail Administratora ili na E-mail: admin@likaworld.net

Forum   Pomoć Traži Kalendar Članovi Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Obavijest(i)  (Posjeta: 383 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
licki vuk
VIP član
*

Lika - samostalna županija / sjedište Gospić :)

« : Rujan 19, 2009, 13:12:04 »

Samo da kažem da sam malo posložio podforum "Glazba" spojio sam neke teme , neke postove premjestio  pa vas pozivam da posjetite podforum Glazba ako tražite neke pjesme , da napišete tekstove neke svoje najdraže pjesme , tekstove nekih lickih pjesma i becarca , da postavite neke pjesme na forum

Podforum Glazba
Evidentirano

Ličani su gorom ogrnuti,
ne boje se vuka ni ajduka.
licki vuk
VIP član
*

Lika - samostalna županija / sjedište Gospić :)

« Odgovor #1 : Siječanj 17, 2010, 18:22:07 »

Zamolio bih sve clanove koji stavljaju slike na forum da napišu svoje inicijale ili Likaworld.net na sliku jer prije mjesec možda više meni je moj brat pokazao na internetu moju sliku a nije znao da je moja  osmijeh i prije tjedan - dva sam vidio 6 video na youtubu isto sa mojom slikom licke kape ( radi se o istim slikama na svih 6 videa samo sa razlicitom glazbom u pozadini ) a znam da mi se nitko nije javio da pita dali može uzeti sliku pa eto to vam je moja preporuka
Evidentirano

Ličani su gorom ogrnuti,
ne boje se vuka ni ajduka.
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Uvijeti korištenja LikaWorld foruma
Pokreće MySQL Pokreće PHP LikaWorld.net | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!