Registriraj se i postavi svoju sliku
Rujan 10, 2010, 09:32:30 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Sve pritužbe poslati na mail Administratora ili na E-mail: admin@likaworld.net

Forum   Pomoć Traži Kalendar Članovi Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Vratija se Sokol  (Posjeta: 221 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sokol Nikola
VIP član
*

Da, muško i žensko stvarno mogu biti prijatelji...

« : Ožujak 05, 2010, 00:07:09 »

Poštovani forumovci, evo mene nakon podužeg vremena opet s vama,nisam otišao lako ,ali promišljajući malo o sebi i o nekim osobama,shvatio sam da sam ovdje potreban.Imamo toliko tema  o kojima trebamo pisati ,imamo raznovrasnih problema, a ja ću se ovaj puta fokusirati više na pravdu nego nepravdu. Nepravda je svekoliko prisutna u našem društvu pa i u globalnom svijetu,tako da se to pitanje ne može riješiti u nekoliko postova.Tada bi morali najprije mijenjati sebe ,a samim time mijenjamo svijet.Istinska ljubav za brata i bližnjega u potrebi, daje nam snagu da mijenjamo svijet, u smislu da radimo na dobrobit svakoga čovjeka .Ako samo jedan drugome predbacujemo,što smo krivo uradili ,to samo produbljuje krizu osobe a i društva .
 Sve vas skupa pozdravljam i nadam se da ćemo dobro surađivati ,tj.jedni druge pomagati i savjetovati ,a ne samo kritizirati.
Hvala jednoj meni jako dragoj osobi ,što je imala snage razbiti jedan tvrdi orah,hvala joj na tome!
Na sve vas šaljem papinski blagoslov ,koji je on sam podijelio hrvatskom narodu na audijenciji  ,dana 10.veljaće 2010.godine ,a ja sam imao tu čast da predstavljam Gospićko -senjsku biskupiju sa još jednom djevojkom iz Ogulina.O ovome ću napisati jedan post !
Bog vas blagoslovio!

Još uvijek vaš Nikola Sokol!
Evidentirano
Aquila chrysaetos
*

"Samo će nas Istina osloboditi!"

« Odgovor #1 : Ožujak 05, 2010, 05:15:10 »

Na sve vas šaljem papinski blagoslov ,koji je on sam podijelio hrvatskom narodu na audijenciji  ,dana 10.veljaće 2010.godine ,a ja sam imao tu čast da predstavljam Gospićko -senjsku biskupiju sa još jednom djevojkom iz Ogulina.O ovome ću napisati jedan post !
Bog vas blagoslovio!

Još uvijek vaš Nikola Sokol!
Svaka čast, gospodin Nikola! Drago mi je da ste bili 10.veljače kod pape i predstavljali biskupiju. Samo dobrotom se mijenja svijet i nemojte posustati zbog nepravednih osuda i presuda. To nam upravo korizma poručuje. Isus je činio samo dobro (navještao Božju riječ, činio čudesa, ozdravljivao bolesne,...) i što su ljudi učinili s njim? Razapeli ga! A što mi obični mali ljudi, koji smo grešni ali ga želimo slijediti, možemo očekivati? Svašta! On nam je dao primjer - i u zgodno i u nezgodno vrijeme činiti dobro.

I nama koji smo prošli strahove, gledali smrt u oči, molili ga da ustanemo ujutro živi i zdravi,... mi smo ga susreli. U strahu od čovjeka (koji nam nije želio dobro i koji nam je htio uzeti život) i danas nakon 15 godina strahovi provale kroz naše podsvijeti. Oni nas bude, ali mi znamo da smo u Njegovim rukama. neka njegova ruka bude naš blagoslov i zaštita.
Evidentirano

Ne razasute na sve četiri strane
Već u mom srcu leže ukopane
Otaca mojih put i kosti sve!
Njih mrtvih ja sam živi spomenik
licki vuk
VIP član
*

Lika - samostalna županija / sjedište Gospić :)

« Odgovor #2 : Ožujak 05, 2010, 19:01:29 »

sokole pozdrav od vuka  Licanin-super!!!
Evidentirano

Ličani su gorom ogrnuti,
ne boje se vuka ni ajduka.
Sokol Nikola
VIP član
*

Da, muško i žensko stvarno mogu biti prijatelji...

« Odgovor #3 : Ožujak 05, 2010, 22:04:00 »

I tebi vućino moja lipi pozdrav ,od visoko letećeg Sokola! zivli
« Zadnja izmjena: Ožujak 05, 2010, 23:33:19 Sokol Nikola » Evidentirano
Sveti Vid
*

« Odgovor #4 : Ožujak 06, 2010, 00:03:49 »

Drzi se Sokole,nemoze nam nitko nista jaci smo od svih,pozdrav Sokolu i dobronamjernim formurasima Sv.Vid
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Uvijeti korištenja LikaWorld foruma
Pokreće MySQL Pokreće PHP LikaWorld.net | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!